Contabilitate

Servicii Contabile | Consultanta Financiar Contabila si Fiscala

Multilateral Consult – potriviti pentru contabilitatea afacerii tale!

Contabilitatea unei afaceri solicita resurse multiple, de la cele administrative pana la cele legate de personal specializat, de aceea iti propunem sa lasi asta in grija noastra!

Echipa noastra este formata din experti dedicati cu experienta si formare continua, care vor lucra spre o mai buna gestionare a situatiei financiar-contabile a afacerii tale!

Servicii-Multilateral-Consult-Contabilitate

Servicii contabile:

  • Elaborarea documentelor contabile aferente tipului de societate
  • Analiza economico-financiara a companiei, identificarea problemelor companiei si implementarea solutiilor personalizate
  • Consultanta financiar contabila in vederea respectarii normelor legislative
  • Stabilirea impozitelor de plata, a deconturilor TVA si procesarea acestora
  • Elaborarea si depunerea declaratiilor contabile specifice catre organele competente
  • Completarea si procesarea registrelor contabile precum registru jurnal, jurnal de cumparari si vanzari, jurnal de inventar si de casa
  • Reprezentarea in fata organelor de control
  • Asistenta in acordarea tichetelor de masa si a tichetelor cadou catre salariati

Consultanta Financiar Contabila Si Fiscala

Atat la inceput de drum cat si pe parcursul activitatii economice, in calitate de antreprenor intampini diverse situatii pentru a caror intelegere si rezolvare iti este necesara experienta unor specialisti care sa te ajute sa intelegi in detaliu reglementarile si noutatile legislative.

Echipa de consultanti specializati Multilateral Consult intelege cadrul legislativ ti-l explica si te ghideaza in activitatea economica pe care o desfasori.

Raspundem concret la fiecare intrebare, te sustinem si asistam activ la dezvoltarea afacerii tale. Iti punem la dispozitie personal specializat si asistenta pe parcursul controalelor fiscale pentru ca totul sa se incheie cu un real succes. La noi gasesti raspunsuri pentru fiecare intrebare!

Echipa noastra este formata din specialisti dedicati pentru fiecare serviciu oferit: experti contabili, consultanti fiscali, economisti, juristi, specialisti resurse umane, specialisti SSM, SU.