consiliere calcularea salariilor 2018, consultanta recrutare personal, depunere declaratii fiscale online, firma contabilitate bucuresti, externalizare servicii resurse umane, inregistrare dosar personal itm

INFIINTARI SOCIETATI

Infiintari SRL, SRL-D, PFA, II

Infiintare firma Bucuresti

Vrei sa devii antreprenor dar nu stii ce tip de organizare juridica ti se potriveste, ce acte trebuie sa depui sau ce coduri CAEN sa iti alegi? Vino la Multilateral Consult – intri persoana fizica si pleci persoana juridica!

Indiferent de tipul firmei pentru care optezi (SRL, SRL-D, SA, PFA, II) echipa noastra de specialisti calificati cu studii juridice si financiar-contabile iti faciliteaza intregul proces de infiintare.

Suntem flexibili, ne adaptam cerintelor fiecarui client si ii oferim consultanta pe toata durata demersului de infiintare. De asemenea, urmarim sa punem la dispozitia clientilor nostri servicii integrate atat novicilor in mediul afacerilor, cat si celor care sunt in cautarea de servicii complexe.

Suntem prompti, eficienti si practicam preturi corecte. In maximum 4 zile de la primirea actelor, daca aveti sediu social, deveniti antreprenor.

Pasi pentru infiintarea firmei:

  • Va consiliem in alegerea formei juridice care se potriveste cel mai bine domeniului de activitate
  • Stabilim numele firmei: unul principal si 2 secundare in cazul in care primul este deja rezervat
  • Stabilim sediului social al firmei
  • Oferm servicii de Redactare Act Constitutiv la firme
  • Va indrumam spre depunerea capitalului social catre organele competente
  • Ne ocupam de depunerea actelor si inregistrarea lor la Registrul Comertului
  • Ridicam actele

Lucram transparent, eficient iar experienta in domeniu garanteaza succesul fiecarui dosar depus, indiferent de forma juridica pentru care optezi.

Infiintare Societate cu Raspundere Limitata – S.R.L. – ul printre cele mai avantajoase si intalnite forme de organizare juridica din Romania, este o societate comerciala cu raspundere limitata versatila, fapt ce reprezinta un atu in piata concurentiala actuala. Capitalul social subscris este in valoare de numai 200 lei iar asociatii raspund doar in limita acestuia.

Infiintare Societate cu Raspundere Limitata – Debutant - SRL-D –ul recomandata in special persoanelor cu varsta maxima de 35 de ani, care nu au avut niciodata calitatea de actionar, asociat sau membru al organelor de conducere ale altei intreprinderi. Acest tip de organizare juridica poate functiona si fara angajati in conditiile in care nu se acceseaza nicio finantare. Printre diferentele principale dintre SRL se numara taxele zero de infiintare.

Infiintare Persoana Fizica Autorizata – PFA-ul este o forma simplista de organizare, recomandata persoanelor fizice care desfasoara, prin fortele proprii, activitati economice in mod independent.

Infiintari Intreprindere Individuala – II-ul este intreprinderea economica, fara personalitate juridica, organizata de o persoana fizica, care are obligatia sa ceara inregistrarea in Registrul Comertului si autorizarea functionarii, inainte de inceperea activitatii economice. Fiind fara personalitate jurdica, Intreprinderea Individuala poate desfasura orice fel de activitate, exceptie facand acele activitati reglementate prin legi speciale.

Intreprinderea Familiala – IF-ul este intreprinderea economica, fara personalitate juridica, organizata de un intreprinzator persoana fizica impreuna cu familia sa, fiind constituita din doi sau mai multi membri ai unei familii. Acestia au dreptul de a fi simultan titulari ai unor intreprinderi individuale sau salariati. 

Infiintare Societate pe Actiuni – SA-ul se poate constitui avand minim doi asociati persoane fizice sau juridice, cetateni romani sau straini, ce decid asocierea in vederea desfasurarii unor activitati comerciale si un capital social de 25000 EURO, echivalentul in lei.

Modificari firme

Economia, dezvoltarea continua dar si extinderea sau restrangerea activitatii presupun modificari aduse societatii comerciale.

Multilateral Consult iti ofera consultanta in alegerea formei juridice si a celor mai bune variante pentru realizarea modificarilor firmei, fara sa fie afectata in niciun fel buna desfasurare a activitatii acesteia. Cu noi economisesti bani si iti optimizezi costurile. Specialistii nostri se ocupa atat de depunerea, cat si de ridicarea documentelor necesare de la Registrul Comertului.

Radieri firme

Daca doresti radierea companiei pe care o detii, apeleaza cu incredere la echipa Multilateral Consult! Va oferim nu doar consultanta, ci vom intocmi toate documentele specifice si necesare pentru a fi in legalitate si pentru a solutiona juridic si contabil aceasta problema.

SOLICITA OFERTA