consiliere calcularea salariilor 2018, consultanta recrutare personal, depunere declaratii fiscale online, firma contabilitate bucuresti, externalizare servicii resurse umane, inregistrare dosar personal itm

DESPRE NOI

O scurta istorie...

Multilateral Consult este o societate infiintata in anul 2006 care ofera o gama variata de servicii precum: contabilitate, consultanta financiar-contabila si fiscala, resurse umane, infiintari societati comerciale, SSM – securitate si sanatate in munca, PSI – prevenirea si stingerea incendiilor si situatii de urgenta, gestionarea deseurilor.

Scopul nostru este acela de a aduce un aport in mediul de afaceri atat la nivel local, cat si national, construind cu, clientul o legatura durabila bazata pe incredere, deplina intelegere a businessului si profesionalism in implementarea solutiilor specifice.

Abordarea Multilateral Consult este intotdeauna personala, focusul fiind indreptat asupra nevoilor particulare afacerii clientilor nostri. Astfel, telul Multilateral Consult este de a furniza solutii adaptate activitatilor desfasurate, calitate si confidentialitate.

Echipa noastra este formata din specialisti dedicati pentru fiecare serviciu oferit: experti contabili, consultanti fiscali, economisti, juristi, specialisti resurse umane, specialisti SSM, PSI si de gestiune a deseurilor.

Serviciile Multilateral Consult se adreseaza tuturor companiilor, indiferent de dimensiune si de domeniul de activitate, precum si organizatiilor non-profit si societati de tipul PFA, PFI, CMI, II, IF.

SOLICITA OFERTA